...bloxit, dé foto-wanddecoratie

Het concept maakt het mogelijk verschillende foto’s op te hangen met slechts vier schroeven. Een stevige wanddrager uit MDF met een vast, CNC-gefreesd, gatenpatroon maakt het mogelijk om foto’s te wisselen of zelfs te vervangen.


Bloxit garandeert de hoogst haalbare afdrukkwaliteit dankzij de nieuwste afdrukmethoden. Dit gebeurt natuurlijk met milieuvriendelijke water gedragen inkten.


Marc Pluim Fotografie is regio-distributeur van Bloxit.


...voor particulieren:


Het Bloxit systeem is zeer geschikt om je mooiste foto's in huis aan de muur te hangen. Denk aan die leuke serie van de fotoshoot met het gezin, of die romantische opnamen van je huwelijksfeest.

Je kunt natuurlijke ook een persoonlijke collage maken van verschillende dierbare foto's. Zonder probleem kun je de fotopanelen ofwel de Bloxen telkens anders rangschikken en je plaatst heel eenvoudig een nieuwe Blox met een andere afbeelding.

Een Blox kun je aan iemand kado geven, maar ook op je eigen verlanglijst zetten. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt......voor bedrijven en instellingen:


Het Bloxit wanddecoratieysteem is in de zakelijke omgeving uitermate geschikt om een unieke presentatie te geven van bijvoorbeeld het productieproces, het bijzondere specialisme, de lange historie van het bedrijf, de technische innovaties of de portretten van de enthousiate medewerkers.

Mooi en informatief voor aan de muur in de showroom, bij de receptie, in de ontvangstruimte of in de wachtkamer....de afmetingen van Bloxit:


Zowel de wanddrager als de fotopanelen van het Bloxit wand- decoratiesysteem zijn in diverse afmetingen te verkrijgen, zodat er voor elke muur een geschikte oplossing te vinden is.

Als wandplaat kan een vierkante, liggende of staande vorm gekozen worden, elk in twee formaten:


Vierkant:     71 x 71 en 96 x 96 cm.

Liggend:     71 x 47 en 120 x 71 cm.     

Staand:      47 x 71 en 71 x 120 cm.


De Bloxen zijn er in tien varianten. Ook weer vierkant, liggend of staand. De vierkante Bloxen zijn er in twee formaten, de staande en liggende zelfs in vier verschillende groottes:


Vierkant:      22 x 22  en  47 x 47 cm.

Liggend:      47 x 22,  72 x 22,  96 x 22  en  72x 47 cm.

Staand:       22 x 47,  22 x 72,  22 x 96  en  47 x 72 cm....Bloxit bestellen:


Er zijn twee opties: je laat ons foto's maken en wij leveren het resultaat af op een compleet Bloxit systeem naar keuze.

Of je bestelt zèlf de wanddecoratie rechtstreeks en online bij Bloxit en plaatst er je eigen foto's op. Eventueel kunnen wij je  daarbij helpen.

Het complete systeem wordt afgeleverd bij de distributeur in je eigen regio, waar je het op afspraak kunt ophalen.


Voor meer informatie, alle mogelijkheden en de prijzen van het Bloxit wanddecoratiesysteem of de losse Bloxen ga je naar de website van Bloxit (klik op het Bloxit-logo hieronder).


(placeholder)
(placeholder)

Vragen over wat wij met Bloxit voor je kunnen doen? Bel ons op (026) 364.20.80 of stuur ons een e-mail op info@marcpluimfotografie.nl