...reportage van jullie trouwdag

...trouwreportage's:


Marc Pluim Fotografie maakt al bijna 25 jaar trouwreportage’s op diverse locaties in de gemeenten Arnhem, Rozendaal, Rheden, Doesburg, Montferland, Zevenaar, Westervoort, Brummen, Lingewaard, Bronckhorst, Renkum en Duiven in de provincie Gelderland.

Bij het maken van trouwreportages gaan we volledig uit van de wensen van het bruidspaar, dus ook bij de keuze van de foto's. We werken dan ook niet met vaste pakketten. De uiteindelijke prijs van een reportage bepaal je zèlf en is gebaseerd op het aantal uren, aantal foto's, type album en eventuele extra's zoals bedankkaartjes. Al die elementen vind je terug in de overzichtelijke prijslijst die we je op verzoek toesturen....het verhaal:


De trouwreportage vertelt het verhaal van jullie trouwdag. Het heeft een begin en een einde. Het bruidspaar bepaalt welke elementen van de trouwdag in de reportage terug te zien zijn. Sommigen kiezen voor een verhaal dat begint bij de kapper en eindigt met het aansnijden van de taart. Een ander bruidspaar wil alleen de huwelijksplechtigheid in het gemeentehuis vastgelegd hebben en een deel van het feest 's avonds. Het kan allemaal. Tijdens de trouwdag volgen we de gebeurtenissen op de voet en wordt er vooral registrerend gefotografeerd....poseren voor de fotograaf:


Op de huwelijksdag is er ook altijd een moment waarop het bruidspaar echt poseert voor de fotograaf. De scènes worden naar wens speels, sportief, romantisch, naturel of klassiek vormgegeven en er wordt veel gebruik gemaakt van de omgeving.

Heb je zelf geen flauw idee waar je je trouwfoto's zou willen laten maken, dan helpen we je met het vinden van de meest geschikte locatie die bij jullie past. Kies ook altijd een binnenlocatie: het kan best zijn dat het slecht weer is op jullie trouwdag en dan is het prettig om uit te kunnen wijken naar een geschikte binnenlocatie....details verhogen de sfeer:


Het bruidspaar kiest met zorg de kleding, de versiering, de accessoires, de bloemen, de hapjes en de drankjes. Dat maakt iedere trouwdag zo persoonlijk en uniek. Tijdens de trouwreportage fotograferen we zoveel mogelijk van die details omdat die de sfeer van de dag zo fraai weergeven....bewerking en verandering:


De gebeurtenissen op de trouwdag worden digitaal gefotografeerd en dat biedt de mogelijkheid om de beelden achteraf te bewerken. De vorm kan gewijzigd worden, een filter kan worden gebruikt, er kan met tekst worden gewerkt, de kleur kan aangepast, er kunnen collages worden gemaakt, kortom: er is heel veel mogelijk. En uiteraard heb je hierin ook een eigen keuze....fotoalbums en andere zaken:


Om een persoonlijke reportage te kunnen maken willen we weten wat je mooi of niet mooi vindt. Dat geldt ook voor het trouwalbum. Je hebt de keuze tussen een traditioneel fotoalbum met stevige bladen en echte fotoafdrukken, of een volledig digitaal gedrukt boek met een prachtige vlakligging, waarbij de vouwnaad bijna onzichtbaar en het totale paginaoppervlak bedrukbaar is.

Foto's kunnen als achtergrond dienen, er kan tekst in de afbeeldingen worden verwerkt en er kunnen fraaie bewerkingen worden toegepast. Voor een uniek huwelijksalbum laat je desgewenst je mooiste trouwfoto op het omslag afdrukken!

Alle fotoboeken van Marc Pluim Fotografie zijn van Nederlands fabrikaat en handgemaakt, met omslagen van echt leder, kunstleder, canvas of hardcover. Ze zijn in diverse kleuren, formaten, diktes en afwerkingen verkrijgbaar. Daarnaast is er een heel scala aan aanverwante producten als minialbums, fotodoosjes, harmonicaboekjes, bedankkaartjes, etc.

Helemaal nieuw is de fraaie Bloxit wanddecoratie met je foto's naar keuze daarop. Je kunt het volledig door ons laten verzorgen of de Bloxit helemaal zelf samenstellen....en dan tenslotte:


Voor meer informatie zijn wij bereikbaar via (026) 364.20.80 of per e-mail op info@marcpluimfotografie.nl

(placeholder)
(placeholder)