...836 trouwreportages later

...836 trouwreportage's:


Marc Pluim Fotografie is gestopt met het maken van trouwreportages. In ruim 25 jaar kwamen meer dan 800 bruidsparen voor de lens op diverse locaties in de gemeenten Arnhem, Rozendaal, Rheden, Doesburg, Montferland, Zevenaar, Westervoort, Brummen, Lingewaard, Bronckhorst, Renkum en Duiven in de provincie Gelderland.

Bij het maken van de reportages gingen we altijd uit van de wensen van het bruidspaar. Niet alleen bij de keuze van de foto's en het album, maar ook bij de stijl van fotograferen en de locatie van de fotosessie.


...het verhaal:


Een trouwreportage vertelt het verhaal van de trouwdag. En iedere trouwerij leverde wel een bijzonder verhaal op. Na al die jaren kijken we terug op een prachtige tijd waarin we veel gelachen hebben met al die honderden bruidsparen en hun bruiloftsgasten. De herinneringen komen weer ter sprake wanneer we die stellen van toen weer voor de lens krijgen voor een familiefotosessie met hun opgroeiende kinderen.


...het is mooi geweest:


Zonder enige twijfel is de keuze gemaakt om te stoppen met het maken van huwelijksreportages. Het was leuk werk, maar ook zwaar. En je moet stoppen voordat het niet meer leuk is.

We danken al die lieve bruidsparen die voor ons gekozen hebben om hun huwelijksdag vast te laten leggen in mooie foto's en een fraai fotoalbum. Hartelijk dank. Maar we zeggen ook tot ziens: er komen nog genoeg leuke redenen om weer eens op de foto te gaan !

Collage met sfeerfoto's trouwerij