...Marc Pluim Fotografie

Marlies de Rijk en Marc Pluim zijn elkaars echtgenoten en beiden eigenaar van Marc Pluim Fotografie VOF.


Onze fotostudio is alléén op afspraak geopend. Ook 's avonds en in het weekeinde. Je bent van harte welkom, maar kondig je bezoek vooraf altijd even aan om te voorkomen dat je voor een dichte deur komt, want we zijn ook regelmatig op locatie werkzaam.

NB: Wij zijn gestopt met trouwreportages en maken géén pasfoto's!


Natuurlijk kunnen we ook langs digitale weg iets voor je betekenen: voor het bewerken van digitale foto's stuur je ons de bestanden gewoon per e-mail  toe. Of lever een opdracht bij ons aan via pakketpost of in de brieven- bus: wij bezorgen het materiaal en het resultaat dan weer retour.


Contact opnemen kan via: info@marcpluimfotografie.nl

Studio: 026.-.364.20.80..of Marc: 06.-.53.84.93.55.

Spreek zonodig de voicemail in, dan kunnen we je terugbellen.


Voor onze privacyverklaring: klik hier


KVK 09066361   /   BTW: NL806043891B01

BIC: INGBNL2A   /   IBAN: NL73 INGB 0005 3353 55

2005 © Marc Pluim

laatst bijgewerkt op: 21-07-2023

gemaakt met EverWeb

op een Apple iMac

Marc Pluim Fotografie is een dienstverlener voor instellingen, overheden, bedrijven en particulieren en houdt zich in die zin niet bezig met detailhandel. Wij verkopen fotowerk in de breedste zin van het woord. Hier in de Emmastraat hebben we dus géén winkel, maar wel een fotostudio voor productfoto’s, reproducties, portret- en groepsfoto’s en beeldbewerking.

Ook houden we ons bezig met het scannen en herstellen van beschadigde en verbleekte foto’s en verzorgen we workshops.


Wat we fotograferen wordt afgeleverd als digitaal bestand of als afdruk op allerhande materialen zoals canvas, hout, aluminium, vinyl, plexiglas, koolstof art-paper of op het innovatieve Bloxit wanddecoratiesysteem waar wij distributeur van zijn. En natuurlijk gewoon op fotopapier, naar wens fraai ingelijst.